> ilovepanfu -

Design:)

Så vad tycker ni om min design?<3 Jag tyckte den var jätte fin:) Förästen har ni hört den hemska nyheten på panfu:O Kamaria hade skrivet på panfu bloggen att någin elak Krucio kanske kommer till panfu! Kamaria har fått upp Kruvios anskite var enda dag! Så det kabn vara möjligt att han är på väg mot panfu! Hon skrev att imorgon ska man komma upp till henne i slottet och prata med om det här hemska! Själv klart ska jag komma för man blir ju nyfiken när man hör sånt här! Men samtidigt blir jag väldigt skrämd av att höra sånt här. Vi vill väl inte att några pandor ska skada sig eller att Krucio tar över hela panfu! Inlägget finns på blog.panfu.se


Ändrat stil!

Hejsan bloggen! Nu har jag ändrat stil på min panda:) Jag tycker att min panda var väldigt fin. Jag har nu gjort mig till en bebis panda också. Bara så att ni vet så är jag på gång med en ny design för man kan ju inte ändra stil och ha en design där man har sin gammla stil.. Min nya design är sommrig och fn<3 Det är en blommig bakgrund med en super ljus röd ungefär♥
Konsär!

I lördags så sjungde Stella i panfu! Hon har en jätte söt röst<3 Här är ett autograf som jag fick av henne:)


Denna låt rekomenderar jag!


Ett litet test!:)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1005260815322586&a=1 Bara för skoj skull:)

Dagens panda:)

Ett stort grattis till BellaochLuffi! Du är dagens panda i min blogg!♥


bellaochluffi!

Nu träffade jag bellaochluffi! Det här var första gången hon såg mig i panfu så därför är hon dagens panda:) Här är en bild på mig och bellaochluffi som ville vara med i min blogg:)!

Dagens panda och veckans blogg!

Nu ska jag göra en liten tävling! Det är vekcans blogg. Skriv en kommentar om ni vill vara med på veckans blogg! Sen ska man få mest röster:) Den som fick mest röster får en länk på min blogg!<3 Bra vah:)? Ni kan också bli dagens panda om ni träffar mig för första gången på panfu och om ni skriver en fin kommentar:) Man ska göra något extra snällt om man verkligen vill bli dagens panda!Intresannt!

Det här låter väldigt intresannt tycker jag!<3 Vadtycker ni?;)


Sjuk..:(

Hej alla pandor:) Jag kommer tyvär inte blogga så mycket den här veckan eftersom att jag är sjuk:( Jag kräktes igår på morgonen och är febrig.. Just nu mår jag lite bättre en igår och jag har kunnat äta och dricka. Fast jag har svettast väldigt mycket i natt och så har jag haft ont i öronen. Så därför kommer jag nog tyvär inte blogga så mycket och kommer tappa många läsare:´(. Men snart är jag tillbacka hoppas jag!Titta vad jag ska få!:D

Kolla vad mamma ska köpa till mig!!! Världens finsate mobil<33 Är skit glad det kan inte bli bättre!Vad ska jag göra?

Vad ska jag för bättra på min blogg? Det är ni som får tippsa mig så kan jag försöka lägga till det mina kära läsare önskar:)! Så kommentera mycket nu!


Design♥

Tack Lomise för den nya designen<3! Den är grymt fin och väldigt sommrig:)! Kan inte sluta lyssna på låten den äger som faan!<3333333333333333333333333333Till lomise<3

Här är en bild på mig<3 Jag vill hälst ha blå eller rosa. Jag undrade om du kunde ta bort bakgrunden som min panda har=) Om du fattar hur jag menar. Men jag vill ha den dära räv pokopeten<3 Du får välja allt bara det blir jätte fin!

Playknapp:)

Nu ska jag visa hur man gör ett youtube klipp till en liten play knapp:)

1. Gå in på youtube och välj en låt

2. ta koden och klistar in i html.


3. ta bort koden på båda ställerna som jag ringat in och skriv 25.

4. Sen trycker man på uppdatera sen är det färdigt.

=)

Nu blev jag glad:) Har 18 besökare. Jag vet det är inte så värsting mycket men det är mycket för mig xP♥ Nu ska jag gå lägga mig! Godnatt bloggen^^

:)

Älskar halsducken eller vad det heter:)♥


Svar till lomise:)

Jag har ungefär 15 eller 13 läsare per dag:) Ibland är det 17 eller 18:)Tozcalover♥

Svar till tozcalover:) Så klart jag vill bli din vän! Varför skulle jag säga nej? Skriv en kommentar så kan vi träffas i panfu någon dag om du vill!
Vår i panfu!

Nu är det äntligen vår! Jag har badat i poolen och jag har haft picnik på stranden:)! Faktiskt skit mysigt! När jag var vid poolen så bjöd bruno på massor av grillade korvar. Jätte gått var det måste jag säga♥ Nu kommer två bilder på mig när jag svalkar mig i den sköna poolen och när jag äter picnik på stranden:)! 
    


Lomise header tips!:)

Här är ett tips som man kan göra om man vill ha en header till sin blogg http://lomise.blogg.se/2010/may/gor-en-header.html#comment här är ett väldigt bra tips tycker jag.

Frågestund:)

Nu är det dags att ha frågestund:) fråga hälst om panfu annars vad ni vill!♥Picnik i panfu!

Visst är det mysigt med picnik i panfu!:D Det tycker jag. Gå till Bruno vid svimming polen och hämta kol till han så ska ni få grillade korvar eller vegetariska korvar:) Smarrigt va!? Så skulle någon vilja gå på picnik med mig någon gång:)? Det skulle vara trevligt♥♥Det här är till min dafok!♥


Låt icke gp ha färg på kortet!

Om ni pandor tycker att alla pandor ska kunna ha färg på kortet ( även icke gp) då ska ni ta den här länken och skriva en kommentar  Denhär hemsidan. Bilderna är tagna av www.lomise.blogg.se bara så att ni vet det.

Titta hur fint det blir när man har färg:


 ( Håller ni med eller?!)

Härskarinnan Asora!

Det var en gång en panda vid namn Linny som en gång blev tagen av de svarta skuggorna! Det var en väldigt hjälpsam liten panda. En dag gick hon och för att sova alldeles ensam i sin koja. Då började Linny känna att någon tog tag i henne och hon skrek fast ingen hjälpte henne! Det var svarta skuggor! Skuggorna tog med henne till någon slaks båt så att de kunde åka till det landet där skuggorna kom ifrån. Det var som mitt i ingenstans i skuggornas land! De tog en båt till deras land och det var som en läskig ö! De värkade jobba för någon ond person! Skuggorna kan man inte se för att de är ganska genomskinliga. Och just där står en elak hemsk härskakrinna! Hon fick reda på att hon hette Asora. Den hemska härskarinnan Asora tvingade Linny att jobba åt henne som en slav! Asora bad sina skugor att kidnappa hur många pandor som helst i panfu för att de skulle bli hennes slav! Alla blev kidnappade på samma sätt som Linny. Killarna fick ta olika djur i grupper. Några tog  pokopets,woobys och bollys! Alla pandor blev skickade till fängelse säller! Panfu är helt kaos.


Mera kommer snart! ( Vad tycker ni?)   
wow!<3

Kolla in den nya staden!!!!!!<3 I love it♥♥♥


Berättelser?

Jag har börjat fundera på om jag ska göra spenande berättelseer:) Vad tycker ni? Jag ska nog börja idag med en berättelse och ska göra ett kategori som heter berättelser♥

Köpt nya grejer!

Vad tycker ni om mitt nya hårband, klännign och fresyr!:)


 I love it!♥


Min första video!

Detta är typ min första video på youtube. Bra va för att att vara första gången eller?:)Design ala Linny123

Nu är Olas design kalr! om ni trycker på länken kommer ni ola991 blogg så kan ni se min fina design. www.olapanfu.blogg.se
Godnatt!

Rubriken säger allt! Godnatt mina finaste läsare!♥

 Stor igen!

Titta nu har jag gjort mig till en stor panda igen! Orkade inte vara liten för man är inte lika bra på bild då tycker jag ;) Nu är det en grej som jag gärna vill ha hjälp med. Det är att filma sin panda med det dära programet hypercam 2 eller 3. Är det någonting som man måste köpa eller ladda ner på datan:S? Jag har ju märk att det alldrig kommer att gå om man filmar med kamera eller med mobil. Snälla kan inte någon snäll panda förklara för mig hur jag ska göra?

Nya kläder och växter!

Titta vilka fina nya växter och kläder!:D
Ny koja:)

Hej har uppgraderat min koja på nytt. Jag älskar den. Vad tycker ni:)!Bygga om:O!

Titta de håller på att bygyga om i staden! Är så nyfiken på hur staden ska se ut!♥ Den kommer nog bli super fin. Om ni vill ta reda på mer saker så går ni in i staden och pratar med killen som jag har ringat in på bilden. Försäten gå till sjukhuset och hjälp sjuka Jay-Pea att bli frisk och hjälp doktor att förstå Jay-Peas språk! Nu har jag ringat in doktor och Jay-Pea i sjukhuset.


Hur man gör mixpod!

Hej nu ska jag lära er hur man gör en mixpod:)


1. gå in på mixpod.com

2. Välj musik.

3. välj hur er ipod ska se ut.
4. skriv mail adress5. kopiera koden
6. klistra in den i din kodmall där det står <div id="side">7. säg til om ni vill att jag lägger in den. maila till min msn eller ge mig ert lösen och msn så loggar jag in och fixar det. skriv ert lösen och msn i en kommentar. kommer inte godkänna den för då kan alla se den:)!

Jag som en panfu prinsessa<3

 Vad tycks ;D


ola991

Du ville ha blogg desgin eller hur. Här kan du maila mig till min msn claudia99nunez@hotmail.com vill du ha ljusblå, mörkblå eller himmelsblå? Lägg upp bilderna på din blogg så kan jag ta de direkt och fixa designen. Skriv ditt lösenord i en kommentar så kan jag lägga in din design och ipod. Jag ska inte göra så att alla ser kommentarern bara så att du vet det. Fota din panda och lägg upp på din blogg så kan jag ta bilden.


// Linny123
Ny frisyr köpt!

Har köpt en ny frisyr<3 Vad tycker ni:)?

Blogg design!

Hej allla pandor! Nu har ni chansen att få en alldeles egen gratis blogg desgin av mig Linny123.


1. Välj bakgrund.

2. Beskriv header.

3. Säg till om ni vill ha ipod eller klocka.

4. Skicka bakgrund och beskriv hur ni vill ha er design.

5. Min msn claudia99nunez@hotmail.com


// Linny123♥Statistik<3

Jag gjorde min blogg igår och har redan 15 unika besökare och 53 sidvisnigar<3! Är jätte glad!:D Kan nog få mer besökare. NU har jag enj bild på exakt hur min underbara statistik ser ut♥ Nu ska jag nog logga in på panfu.Kram Linny123Godmorgon!

Hej alla pandor! Idag så ska Lomise ha sin panfu fest:) Hoppas att jag kan komma. Jag ska nog ha på mig min rosa klännig eller så ska jag nog ha på mig ina vanliga panda kläder. Jag är fortfarande gp! Det var jätte tur men jag tror att det går bort imorgon. Aja det har varit kul att vara gp. Jag kanske kan köpa ett till gp paket någon gång;) Nu ska jag spela Sims 3 en stund sen kommer jag att blogga mera och vara inne på världens bästa online sida Panfu♥Kram Linny123