> ilovepanfu -

Sova<3

Nu ska jag nog gå och sova. Man blir ju så trött av att rida och att springa fram och tillbacka och har en massa uppdrag att göra. Imorgon är det f första maj. Då har mitt gp paket gått ut:( Blir så aaaarg! Jag borde iallafal kunna ha på mig kläderna. Jag skulle bli jätte glad om jag kunde ha kläder på mig. men om inte jag har kvar min musik spelare kan jag ej ha party. Och då måste jag tyvär ställa in det. Men det går nog så bra att ha party med söta Lomise istället!♥Kram Linny123Panfu party!

Nu är det dags för mig att ha panfu fest i min koja! Om ni inte hittar tryck på mappen och sen på trädkojor och sen letar ni efter Linny123. Här kommer inbjudan. Ps ( vanliga pandor kan också komma!)


  ändrad dag till 9 maj!


Pirat ön!

Titta allihopa jag är och har party på pirat ön!♥ Visst ser det roligt ut;) På det här sättet firar jag valborg afton på Panfu:) Idag ska jag inte titta på maj brasa eftersom att det är så dåligt väder:( Nu ska jag lägga upp lite bilder och fixa länkar så att bloggen ser lite bättre ut:) Jag kommer länka panfubloggar. Ni som vill bli länkade kan ju kommentera eller så lägger jag bara upp hon/hans blogg på min blogg:) Blir inte det bra<3 Nu ska jag fortfarande hålla på att ha party på pirat ön!


Kram Linny123!


 haha party som sakt!;)♥Jag och bästavän♥Panfu:)

Hej nu har jag gjort en ny blogg som ni alla har sätt♥ Det var för att jag tycker att det är lite roligare att ha blogg och för att det är enklare att designa:) Ni som inte har läst min blogg ska nu få veta lite mer om den. Min blogg ska bara handla om panfu. INGET MER! Panfu är det bästa som finns! Förästen idag är det guldpanda och leveldag:) Det är kul för de pandor som inte är gp. Det som är kul att nu kan vi pröva de två ny levarna. Det ska bli skoj.


Kram Linny123


 Vill ha min blogg på panfu!:)